Referenssit

Referenssit kertovat ammattitaidosta ja luotettavuudesta. Olemme tehneet yhteistyötä mm. seuraavien kumppaneiden kanssa.

 qstock_2015_transparent

Qstock Festivaali

Qstock on Pohjois-Suomen suurin musiikkifestivaali, jossa esiintyy joka vuosi kotimaisia huippunimiä ja tunnettuja ulkomaisia artisteja. Festivaalilla vierailee 30000 asiakasta kahden päivän aikana. Olemme vuodesta 2006 huolehtineet tapahtuman kokonaisturvallisuudesta sekä lavan edessä että lavan takana.

 

 jalometalli-2015-orange-transparent

Jalometalli Festivaali

Jalometalli on vuosittainen Oulussa järjestettävä metallimusiikkiin keskittynyt festivaali. Vain tietyn tyyppiseen musiikkiin keskityneenä festivaalina Jalometallin asiakaskunta eroaa jonkin verran Qstockin kaltaisesta massatapahtumasta. Tämä on otettava huomioon myös tapahtumaturvallisuutta suunniteltaessa. Olemme vastanneet festivaalin kokonaisturvalisuudesta vuodesta 2005 alkaen.

 

 

Club Teatria

Club Teatria on oululainen konserttiareena, jonka kapasiteetti on 2500 asiakaspaikkaa. Vuosien mittaan siellä on järjestetty yli 500 tapahtumaa ja siellä on vieraillut monia kansainvälisiä huippunimiä. Olemme vastanneet paikan tapahtumaturvallisuudesta vuosina 2005 – 2014. Club Teatrian aktiivinen toiminta on ollut toistaiseksi keskeytyneenä tilanpuutteen vuoksi.

 

kuninkuusravit2010

Kuninkuusravit

Kuninkuusravit järjestettiin Oulun Äimäräutiolla vuonna 2010. Tapahtumassa vieraili viikonlopun aikana yli 45000 asiakasta.